energie vergelijker zakelijk

Zakelijke Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s geld besparen
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje gebruikelijkaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Iedere dag verwerven wij denieuwe tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je degoedkopereenergieleverancier vindt die bij jouw gevalpast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je gedurende het energie vergelijken ookaltijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maartevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van diverse invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt op deze website alleenergieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijvenproberen online op energievergelijkers als meest goedkope energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiemaatschappijenconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de meest voordelige energieleverancier.De energieleverancier die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u subiet zien welke energiebedrijven erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijsen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk ogenblikkelijk welk energiecontract het slimstepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenontzettend per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op demaandprijs. Enkele jaren bijeenzelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u simpel jaarlijks flink geld geld besparen. Via hier kunt u energiebedrijvenvergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasseen ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken devoordeligste leverancier. Hierdoorbespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijksnel tot wel 4energiecontracten op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere kosten.

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
 • Het gewin is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeiteflink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier vooru. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbaregas- en stroomleveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw exacteverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevensinvullen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij zakelijke energie vergelijken.

Scroll to top