Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een betere aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Tarieven voor zakelijke energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op zakelijke energie, btw en vastrechtkosten.

De energietarieven verschillen ontzettend per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de meest voordelige leverancier van gas en licht te vinden? En dat u daardoor veel kunt besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg simpel. En overstappen daarna ook!

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en stroom, kunt u in een paar klikken jaarlijks veel geld besparen. Via onze website kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten.

Met onze zakelijke energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkortingen, leveringstarieven en andere kosten.

 • Duurt maar een paar minuten.
 • Overstappen is enkele klikken met de muis.
 • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige zakelijke energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van zakelijke energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kosten voor stroom en gas per energieleveranciers flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de energieleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten.

Het is wel eens mogelijk dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel voordelig lijkt door de goedkopere zakelijke energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op onze website eenvoudig de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

 1. Energietarieven: Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per kubieke meter. Het is ook relevant om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vaste prijs betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
 2. Extra kosten: De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in prijs bepalen. Check daarom zo vaak mogelijk wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kosten goedkoper uit bent.
 3. Speciale acties: De zakelijke energiemarkt is erg competitief, daarom voeren veel energieleverancier kortingsacties om klanten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
 4. Duurzaamheid van de geleverde zakelijke energie: Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze zakelijke energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een inzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak direct een zakelijke energievergelijking.
 5. De overkomstduur: zakelijke energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of 5 jaar, al zijn er op het moment ook overeenkomsten voor 2 of 4 jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel zakelijke energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Check ook wat overige consumenten over een leverancier van gas en licht vinden! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier.

Vaste of variabele zakelijke energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele energietarieven. Vaste kosten voor zakelijke energie zet u vast voor een langere tijd, bijvoorbeeld 1 of 3 jaar. Variabele energietarieven kunnen maandelijks, per 3 maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u ook meer kwijt zijn wanneer de energieprijzen stijgen.

Door over te stappen via onze zakelijke energievergelijker kunt u snel geld overhouden. Bijna alle gezinnen kunnen besparen door te switchen, en in veel gevallen tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en licht is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen.

Vaste zakelijke energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de afrekening ook voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen best snel oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor stroom heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave belasting op zakelijke energie en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter.

Energietarieven vergelijken en besparen

Consumenten die bijna nooit overstappen kunnen enorm geld overhouden door te [wisselen van leverancier van gas en licht. Als u al geruime rijd klant bent bij een leverancier van gas en licht betaalt u in de regel te veel voor uw gas en elektriciteit en liggen de prijzen voor gas en elektriciteit relatief hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u overzichtelijk en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij!

Om het betrouwbaar te krijgen kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een energieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen zakelijke energievergelijker

 1. Vul uw postcode in om de beschikbare energieleveranciers te vinden.
 2. Geef uw metertype aan en type woning.
 3. Vul het aantal inwoners van uw huishouden in.
 4. Wanneer u uw precieze verbruik in de buurt heeft kunt u deze ook invullen.
 5. Kies de gewenste duur van het contract en duurzaamheid.
 6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
 7. Vergelijk de voordeligste aanbiedingen! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
 8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!