Meteen naar de inhoud

Vergelijk Energietarieven

zakelijk stroom

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen spoorslags of in aanstonds belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je doorsnee lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keus te maken. Tevens het per slot van rekening kostenplaatje is efficiënt en simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest goedkope leverancier op de eerste plek pronkt. Allicht kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo simpel geweest.

Online de goedkoopste energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest goedkope energieaanbieders, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de voordeligste energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers eenvoudig op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze eenvoudig online afsluiten op de website van de energieleverancier. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier best veel verschillen en dit kan op jaarbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten voor gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, tevens wel energie, kunt u zomaar jaarlijks veel geld geld besparen. Via onze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het voordeel is al snel enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s op jaarbasis geld besparen op uw energiekosten. U kunt er mogelijkerwijs wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door ieder jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u simpel geld besparen. Bijna alle gezinnen kunnen besparen door te switchen, en in veel gevallen tot wel 100-en euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en licht is de onlangs best wel in kostprijs gestegen. Zoals bij vergelijk energietarieven.