Meteen naar de inhoud

Vergelijk Energie Tarieven

energie vergelijken zakelijk

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst weergeven. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je alledaags aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen terstond of in stante pede belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je algemeen lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste mogelijkheid te maken. Ook het op de keper beschouwd kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de goedkoopste leverancier op de 1ste plek pronkt. Uiteraard kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo eenvoudig geweest.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijven proberen online op energievergelijkers als meest voordelige energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezen namelijk de voordeligste energieleverancier. De energiemaatschappij die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Jaarlijks overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens 5 keer de goedkoopste energie aanbieding misgelopen. compleet niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de meest goedkope energieleverancier doet besparen. Geld geld besparen op uw toch al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is cruciaal bij het maken van een goede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste leverancier te vinden? En dat u daardoor veel kunt geld overhouden op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Energie vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, energiebedrijven bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor gas en licht per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste lasten die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op deze website safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per gas- en stroomleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in premie schelen. Bekijk daarom zo vaak mogelijk wat de meridiane maandpremie per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kosten voordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, daarom voeren veel energieleverancier kortingsacties om nieuwe klanten aan te trekken. Profiteer van deze acties en scoor een voor niks tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor 2 of 4 twaalf maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Bekijk tevens wat andere klanten over een leverancier denken! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij vergelijk energie tarieven.