Meteen naar de inhoud

Landelijke Energievergelijker

goedkoopste energieleverancier zakelijk

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige leverancier op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf annuleren.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de goedkoopste energieaanbieders vinden

Onze website heeft de meest voordelige energiemaatschappijen, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers easy op een rij. Op die manier kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Allicht zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 leveranciers.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de jaarrekening tevens voor een deel uit vaste kosten, tevens deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor stroom gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit over het algemeen van doen met de teruggave belasting op energie en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij landelijke energievergelijker.