Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Stroom En Gasleverancier

gas en licht vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gebruikelijk aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Leveranciers vergelijken

Op deze website kun je overeenkomsten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we meestal betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online de goedkoopste energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de goedkoopste energieleveranciers, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers in enkele stappen en simpel op een rij. Op die wijze kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden subiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het important om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u simpel de kosten van meer dan 15 energiebedrijven.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de tarieven voor stroom en gas per leveranciers flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via onze website safe de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is ook interessant om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook direct een inzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak gauw een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen over het algemeen een, drie of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor 2 of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer tevens wat overige consumenten over een gas- en stroomleverancier vinden! Op hier kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkoopste stroom en gasleverancier.