Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energieleverancier Radar

zakelijk energie vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de goedkopere beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de vorige leverancier op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf annuleren.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun je contracten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we vaak betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciers proberen online op energievergelijkers als voordeligste energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de voordeligste energieleverancier. De energiemaatschappij die als goedkoopste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u onverwijld zien welke energiemaatschappijen er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premie en welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk subiet welk energieovereenkomst het beste past bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor stroom en gas per verzekeringsmaatschappijen van gaslicht flink verschillen, daarentegen moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de energieleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in de regel een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via deze website uitgebreid de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per gas- en stroomleverancier, deze extra kosten kunnen flink in premie bepalen. Controleer daarom zo vaak mogelijk wat de gemiddelde maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, daarom gebruiken bijna alle gas- en stroomleverancier kortingen om klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen over het algemeen één, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens overeenkomsten voor twee of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Check tevens wat andere klanten over een leverancier van gas en licht vertellen! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij goedkoopste energieleverancier radar.