Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energieleverancier Consumentenbond

Goedkope Energie

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. enkele partners.

Iedere dag verkrijgen wij de actuele tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Als je via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je de beste energieleverancier vindt die bij je situatie past. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract. Daarom kun je lopende het energie vergelijken tevens altijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maar tevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Online energie vergelijken

Dit doe je gewoon lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuze te maken. Ook het tenslotte kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest goedkope leverancier op de eerste plek pronkt. Natuurlijk kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo in enkele stappen en simpel geweest.

Welke energieleverancier heeft de voordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieaanbieders er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal goedkoper zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de goedkoopste prijzen krijgt. Met de meest voordelige energieprijzen kunt u tot wel €600 per 12 maanden uitsparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. 2 keer per twaalf maanden kondigen de energieaanbieders dan ook nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de beste energieleverancier te vinden? En dat u hierdoor veel uitgaven aan energie kunt geld overhouden? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het gewin is al efficiënt enkele honderden euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt 100-en euro’s op jaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er wellicht wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Maar, verzekeraars van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door ieder jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en uitsparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappen kunnen enorm besparen door te wisselen van gas- en stroomleverancier. Als u al langer consument bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en stroom en liggen de prijzen voor gas en stroom gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij goedkoopste energieleverancier consumentenbond.