Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Elektriciteit

Energie Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de prijs per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan aanstonds op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in onverwijld belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de meest goedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de voordeligste energieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomst of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo secuur een mogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert algemeen grijze stroom zonder poespas.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online aan gaan op de website van provider van gas en/of stroom. Na het aan gaan van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s schelen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijken dé manier is om de meest voordelige leverancier te vinden? En dat u hierdoor veel kunt geld besparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het voordeel is al simpel enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe leverancier van gas en licht voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele energietarieven. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere periode, bijvoorbeeld een of drie jaar. Variabele tarieven voor energielevering kunnen maandelijks, per kwartaal of per 6 maanden wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsdalingen maar kunt u ook meer kwijt zijn als de tarieven voor energielevering omhoog gaan. Zoals bij goedkoopste elektriciteit.