Meteen naar de inhoud

Goedkoop Gas En Licht

zakelijke energie

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan linea recta op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je gangbaar aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per kalenderjaar betaalt. We raden je aan om met name naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt meestal tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De goedkoopste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijen proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbieders concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de meest voordelige energieleverancier. De energieleverancier die als goedkoopste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen enorm per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de meest voordelige gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u daardoor veel uitgaven aan energie kunt geld overhouden? Het invullen van de vergelijker is tevens nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er mogelijkerwijs wel voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Maar, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door ieder jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duur van het abonnement om is opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor licht gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor stroom heeft dit met name te maken met de teruggave belasting op energie en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoop gas en licht.