Gas Energie Vergelijken

Gas En Licht Vergelijkers

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder andere beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de beterebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf annuleren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal verwerven hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomstgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online een voordeligerekeuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten demeest goedkopeenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstmeestal verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld besparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder andere een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektochtmakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de mogelijkheid om op een snelle wijze degoedkoopste energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde goedkoopste is.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u ogenblikkelijk zien welke energiemaatschappijen erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijsen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk acuut welk energieovereenkomst het bestepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenflink per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere leveranciers

Energietarieven vergelijken en geld overhouden

Klanten die vrijwel nooit overstappenkunnen flink geld overhouden door te switchenvan energieleverancier. Als u al langer klant bent bij eenenergieleverancier betaalt u over het algemeen te veelvoor uw gas en stroom en liggen deprijzen voor gas en licht relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij gas en licht vergelijkers.

Scroll to top