Meteen naar de inhoud

Gas En Licht Vergelijken Consumentenbond

Energie Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen stante pede of in subiet belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, hangt af van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En uiteraard van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest voordelige energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar. Energiebewust leven is nog nooit zo van invloed geweest. Daarnaast wordt het leven tevens continu duurder, waarmee we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even eenvoudig. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meeste klanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. mensen vervallen toch in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je ordinaire energiebesparende hints eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld overhouden hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld overhouden door over te stappen van energieleverancier. Uit onderzoek blijkt dat veel klanten gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de voordeligste energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de goedkoopste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers eenvoudig op een rij. Op die manier kunt u de meest voordelige energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden gauw bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u hier op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij eenzelfde leverancier blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u eenvoudig de kostprijzen van meer dan 15 energiemaatschappijen.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor gas en licht per energieleveranciers flink verschillen, daarentegen moet u tevens letten op de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens mogelijk dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website zelfstandig de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, deze extra onkosten kunnen flink in maandprijs bepalen. Check om die reden altijd wat de gemiddelde maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een overzicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak linea recta een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen over het algemeen een, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens contracten voor twee of vier kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Bekijk ook wat andere klanten over een leverancier van gas en licht denken! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij gas en licht vergelijken consumentenbond.