zakelijke energie vergelijken

Gas En Elektra Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer veertien dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje gangbaaraangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via verschillende partners.

Iedere dag ontvangen wij denieuwe tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je debesteenergieleverancier vindt die bij jouw situatiepast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je tijdens het energie vergelijken tevenste allen tijde zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maarook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij teallen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten demeest goedkopeenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die in deregel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld overhouden door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk kalenderjaar weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreismakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de mogelijkheid om op een snelle wijze devoordeligste energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancierde voordeligste is.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenontzettend per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere leveranciers

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor energie gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele tarieven voor energielevering. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere tijd, onder andere 1 of 3 jaar. Variabele tarieven voor energielevering kunnen maandelijks, per drie maanden of per half jaar veranderen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u tevens meer kwijt zijn als de energieprijzen omhoog gaan. Zoals bij gas en elektra vergelijken.

Scroll to top