Meteen naar de inhoud

Gas Elektriciteit Vergelijken

Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude aanbieder op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf beëindigen.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de meest goedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de voordeligste energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo precies mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert ordinair grijze stroom zonder poespas.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en stroom, kunt u zomaar maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u energiemaatschappijen vergelijken op basis van onder andere kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis uitsparen op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u voordeel mee halen door elk jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en uitsparen

Consumenten die bijna nooit overstappen kunnen best veel besparen door te wisselen van gas- en stroomleverancier. Als u al langer consument bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en licht en liggen de prijzen voor gas en stroom gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij gas elektriciteit vergelijken.