Meteen naar de inhoud

Gas Elektra Vergelijken

gaslicht zakelijk

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract weergeven. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan gauw op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je algemeen aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is uitsparen

Wist je dat wisselen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energieleverancier het voordeligste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je contract dezelfde premie voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De optie is aan jou!

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je contracten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we vaak betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online goedkopere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld overhouden door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle manier de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de meest voordelige is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de voordeligste prijzen krijgt. Met de meest goedkope energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden uitsparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. 2 maal per twaalf maanden kondigen de energieleveranciers dan tevens nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per leveranciers flink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste tarieven die de verzekeraars van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via hier simpel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per energieleverancier, deze extra onkosten kunnen flink in maandpremie uitmaken. Bekijk om die reden zo goed als mogelijk wat de meridiane maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een inzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak subiet een energievergelijking.
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen in de regel 1, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag ook overeenkomsten voor 2 of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk ook wat anderen over een leverancier denken! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij gas elektra vergelijken.