Meteen naar de inhoud

Energietarieven Vergelijken

zakelijke energiecontracten vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste contract aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer veertien dagen wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen linea recta of in onmiddellijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt meestal tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest voordelige energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de goedkoopste energieaanbieders, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de voordeligste energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Allicht zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Tevens alle energie aanbiedingen worden subiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de prijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de slimste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kosten voor gas en licht per energieaanbieders flink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste lasten die de energieleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier snel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per gas- en stroomleverancier, deze extra kosten kunnen flink in premieprijs schelen. Controleer om die reden zo vaak mogelijk wat de gemiddelde maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak acuut een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen over het algemeen één, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor 2 of 4 jaar. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Check ook wat anderen over een leverancier van gas en licht vertellen! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij energietarieven vergelijken.