Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Energie Vergelijken Kassa

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s geld besparen
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf annuleren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meest voordelige energieovereenkomst immer bovenaante staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En zeker van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest goedkopeenergiedeal is.

Besparen op deenergierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe jaar.Energiebewust leven is nog nooit zo doorslaggevend geweest.Daarnaast wordt het leven ook continu duurder,waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd evengemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt vaak een enorme struikelblok voor de meestemensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis in de regel niet mogelijk.consumenten vervallen uiteindelijk in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je alledaagseenergiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiebesparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensgeld overhouden door over te stappen van energiemaatschappij.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perkalenderjaar geldoverhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Online een voordeligerekeuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten devoordeligsteenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin deregel verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld besparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk twaalfmaanden weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektochtmakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de optie om op een snelle manier demeest voordelige energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancierde goedkoopste is.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenbesparende deal heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig via de tool aan gaan op dewebsite van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancierenorm verschillen en dit kan opmaandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De kosten voor gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en licht, ook wel gas enstroom, kunt u zomaar maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u energieaanbiedersvergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasseen ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele momenten degoedkoopste leverancier. Hierdoorbespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas-en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijkeenvoudig tot wel vieraanbieders op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere eigenschappen.

 • Slechts enkeleminuten werk.
 • Overstappen is snel gedaan.
 • Het gewin is al inenkele stappen enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijkenloont! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegennieuwe prijzen. Maar, gas- en stroomleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaareen andere aanbieder tekiezen. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal leden van uwhuishouden in.
 • Wanneer u uw exacteverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevenstoevoegen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de aanbieding
 • Klik op aanvragen om uw contract afte sluiten! Zoals bij energie vergelijken kassa.

Scroll to top