Meteen naar de inhoud

Energie Vergelijken Kassa

Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s geld besparen
 • Overstappen is volledig gratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf annuleren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest voordelige energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En zeker van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Energiebewust leven is nog nooit zo doorslaggevend geweest. Daarnaast wordt het leven ook continu duurder, waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt vaak een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. consumenten vervallen uiteindelijk in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je alledaagse energiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld overhouden door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per kalenderjaar geld overhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online een voordeligere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin de regel verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk twaalf maanden weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle manier de meest voordelige energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende deal heeft gevonden kunt u deze eenvoudig via de tool aan gaan op de website van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De kosten voor gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en stroom, kunt u zomaar maandelijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste leverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

 • Slechts enkele minuten werk.
 • Overstappen is snel gedaan.
 • Het gewin is al in enkele stappen enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Maar, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaar een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en type woonhuis.
 • Vul het aantal leden van uw huishouden in.
 • Wanneer u uw exacte verbruik bij de hand heeft kunt u deze tevens toevoegen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de beste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
 • Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten! Zoals bij energie vergelijken kassa.