energie zakelijk vergelijken

Energie Gas Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd veertien dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje algemeenaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld besparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitovergestapt van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energieleverancier hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanjouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de geldigsheidsduur van jeovereenkomst dezelfde premie voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Demogelijkheid is aan jou!

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je contract overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online de betere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten demeest goedkopeenergieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die over het algemeen hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld besparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektochtmakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de mogelijkheid om op een snelle manier demeest goedkope energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde meest goedkope is.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede deal heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig online afsluiten op dewebsite van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuweovereenkomst hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancier van energieflink verschillen en dit kan opmaandbasis al gauw honderden euro’s schelen. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u simpel de prijzen van meerdan 15 energieleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u eenvoudigen in enkele stappen onder andereenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omde vergelijking te houdenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen kortetijd de voordeligste energiecontracten! Wanneer eenenergieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij energie gas vergelijken.

Scroll to top