Meteen naar de inhoud

Energie En Gas Vergelijken

Aanbieders Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de lasten per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de beste beoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier en betaal je hierdoor honderden euro’s per jaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarieven en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op jouw energiekosten? Zo gedaan, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Online energie vergelijken

Dit doe je gangbaar lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuzemogelijkheid te maken. Ook het tenslotte kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de goedkoopste leverancier op de eerste plek pronkt. Zeker kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

Wat ga ik geld besparen bij de voordeligste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even de looptijd van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk twaalf maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige meterstand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. tevens al was het zo dat stroom onder andere maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs een heel stuk hoger, dit kan komen door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een groot deel van uw rekening voor energie uit belasting op energie en btw! Een gemiddeld huishouden verbruikt jaarlijks 1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh elektriciteit wat ongeveer neerkomt op een kostenoverzicht van €147,00 per 30 dagen. Leveranciers mogen zelfstandig hun prijzen bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De hoogste kosten voor gas en licht worden bepaald door de ACM. Kent u uw exacte verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker eenvoudig het goedkoopste energieovereenkomst zoeken. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de voordeligste keuze vinden. Zoals bij energie en gas vergelijken.