Elektriciteit En Gas Leveranciers Vergelijken

Consumentenbond Energievergelijker

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De prijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de lasten per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s uitsparen
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan stantepede op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op deze website zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om vooral naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het meest voordelige energiecontract immer bovenaante staan. Welk contract dit is, is afhankelijk van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En zeker van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de meest voordeligeenergiedeal is.

Besparen op deenergierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe twaalf maanden.Energiebewust leven is nog nooit zo cruciaal geweest.Ernaast wordt het leven tevens continu duurder,waardoor we dolgraag willen uitsparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd evensimpel. Een nieuwe weg inslaan blijkt overhet algemeen een enorme struikelblok voor de meesteklanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis meestal niet mogelijk.consumenten vervallen immers in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je standaardenergiebesparende tips eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld besparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ookgeld besparen door over te stappen van energieleverancier.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s pertwaalf maanden besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gebruikelijkgrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per kalenderjaaruitsparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per 12maanden kondigen de energiemaatschappijendan ook nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie verschillenflink per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijdezelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, om diereden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, tevens wel gas en licht, kunt u in een paarklikken maandelijks veel geld besparen. Via hier kunt u verzekeringsmaatschappijenvan gaslichtvergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteiten ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken debeste leverancier van gas en licht. Hierdoorbespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijkeenvoudig tot wel vierenergiecontracten op basis van welkomstkortingen, leveringstarieven en andere eigenschappen.

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is simpel.
 • Het gewin is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Gas en stroom vergelijkenlevert geld op! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenprijsstijgingen. Echter, verzekeraarsvan gaslichtbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u geld aan verdienen door ieder jaarover te stappen. Vergelijk dus voor de duurvan het contract om isopnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbaregas- en stroomleveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoning.
 • Vul het aantal inwoners van uwhuishouden in.
 • Wanneer u uw exactejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze ooktoevoegen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de offerte
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij consumentenbond energievergelijker.

Scroll to top